HVA ER MATTE.NO?

Matte.no er en plattform som fokuserer på å gjøre det enklere for deg som student å lære matematikk. Dette gjør vi ved å tilby deg videoforelesninger med oppgaveløsing, samt en samling med formelhefter, oppgaver og fasiter tilgjengelig på nettsiden. Nettsiden er designet med brukervennlighet i bakhodet. Dette gjør det lett for deg å navigere deg gjennom de ulike temaene etter dine behov. Klikk deg inn på skolen du går på, fag og swish... så er du i gang!

Ta karakterene og kunnskapen din til nye høyder!

Cover image

HOS OSS FÅR DU ALLTID

Videogjennomgang av alt du skulle trenge til eksamen.

Muligheten til å omrokker undervisningen slik at det passer din timeplan.

Muligheten til å se hvordan toppstudenter løser oppgaver som du sliter med.

VÅR VISJON

Forenklet hverdag

Ved å ha en digital læringsplatform vil det være mulig å forenkle hverdagen din som student. Videoforelesningene vi legger ut er laget slik at de gjennomgår pensum på en måte som er enkel å forstå og komme seg gjennom.

Skreddersydd undervisning.

Ut ifra personlig erfaring vet vi at det er mange lærere som har glemt hvordan det er å være student. Dette fører til en undervisning som er uegnet for mange studenter. Det fører til dårlig læringsutbytte.

Våre videoer er laget av toppstudenter som faktisk vet hva som kreves for å oppnå best mulig læringsutbytte i tiden du bruker på å studere. Du kan enkelt hoppe frem og tilbake uten måtte å høre "dette bør du huske fra forrige semester"... 😭🤓

Tilgjengelig for alle

En digital læringsplatform betyr at absolutt alle som ønsker får tilgang til kunnskapen vi byr på. Derfor er det essensielt for oss å konstant forbedre tjenesten som tilbys og legge ut nytt kontent.

Medlemskap

Siden vi selv vet hvor hardt livet på et studentbudsjett kan være har vi lovet oss selv å alltid opprettholde studentvennlige priser. Vi tilbyr en tjeneste hvor du kan få samme utbytte som du ville gjort ved hjelp av en vanlig mattebok til en brøkdel av prisen. Vi legger også stadig ut relevante oppgaver med løsningsforslag. Og med løsningsforslag mener vi KOMPLETTE LØSNINGSFORSLAG, ikke bare svaret (som de fleste bøker gjør).

fra 339

Du får ikke engang 2 store pizzaer på bislet til 339. Matte.no gir deg alle kortene du trenger for sikre en dunder karakter som varer ut livet. Gjør som hundrevis av studenter har gjort før deg.

LEAVE KONTEN BEHIND!